Hoe zorgen wij voor jou ontwikkeling?

ontwikkeling in de fitness

Hoe Realiseer ik ontwikkeling in de fitness zonder "fysieke personal-trainer"?

Dit is een vraag die jij jezelf waarschijnlijk nu stelt. Het antwoord hierop is simpel, dat doe je met onze online coaching. In veel gevallen is het uiteindelijke resultaat namelijk beter dan bij een fysieke personal trainer. Tuurlijk is het soms fijn om iemand naast je te hebben staan met een oefening, maar dat hoeft niet te leiden tot een daadwerkelijk verandering bij mensen. 

De realiteit ziet er anders uit. Er zijn twee zaken die ervoor zorgen dat sporters een echte transformatie doormaken:

Onze coaches realiseren jouw ontwikkeling in de fitness op deze manier: 

Ten eerste helpen wij jou met de verantwoordelijk te leren dragen. Bij een personal-trainer ben je vaak 2-3 dagen aan het trainen waarvan je hem/haar de rest van de week niet ziet. Bij My-Fitcoach hebben we een communicatiebeleid zodat jij altijd vragen kan stellen en wij ook bij jou aan de bel kunnen trekken. Ook heb je toegang tot onze app. Hier wordt je gemotiveerder door en bereik je sneller je doel. 

Ten tweede is iedereen tegenwoordig erg druk met werk, school en noem het allemaal maar op. Bij My-Fitcoach ben je niet afhankelijk van tijdschema’s en kan je gaan trainen wanneer jou dit uitkomt. Hiernaast kunnen wij je training en voeding constant aanpassen op jouw veranderende levensstijl. 

Ten derde mogen we natuurlijk niet vergeten dat je voor een “personal-trainer” al snel €80,- euro per uur moet betalen. Bij My-Fitcoach kan je lid worden vanaf €35,- per halve maand & heb je elke dag van 9 tot 9 toegang tot online persoonlijke begeleiding. Toch behoefte aan fysieke begeleiding? Dat kan! Wij geven ook personal training op de locaties van de sportschool FIT2GO. Lees hier meer…

My-fitcoach

De toekomst van begeleiding in de fitness

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding