Personal Training
Die werkt!

Vianen

Personal training
Vianen

Personal Training bij My-Fitcoach is niet zoals de anderen.

Wanneer je voor onze 1 op 1 begeleiding kiest, krijg je één week premium coaching & minimaal één uur personal training. 

Er wordt aan de hand van een uitgebreide intake, een trainingsprogramma & voedingsprogramma voor je samengesteld die je kan bekijken in de app. Hiernaast heb je een week lang toegang tot jou coach via WhatsApp. Op deze manier heb je alle tijd om te leren hoe jouw programma werkt en hoe deze het beste op jouw behoeftes aansluit. Dus geen service tot de deur! Wij willen dat je begrijpt waarom je bepaalde oefeningen doet en waarom je bepaalde eetpatronen moet aanhouden. 

Door onze flexibele pakketten kan je de duur van je persoonlijke training makkelijke aanpassen. Je betaalt bij ons dus geen cent te veel!

Onze specialiteiten

Online begeleiding | Altijd & overal

Spiermassa

Opbouwen

Online begeleiding | Altijd & overal

Vet

Verbranden

Online begeleiding | Altijd & overal

Buiten & Thuis

Training & Voeding

Bereik je ultieme doel 

contact

EMAIL

Info@my-fitcoach.com

TELEFOON

+316 10277654

Vragen?

Neem direct contact op!

Schroom niet om ons te mailen of een belletje te geven

Adress: Meidoornweg 232, Badhoevedorp, 1171KE

My-fitcoach

Hulp nodig?

Personal Training Vianen

My-Fitcoach is er voor iedereen die ernaar streeft om zichzelf beter te maken. Wij vinden het namelijk leuk om onze passie over te dragen op ieder individu. Dus ben jij boven de 16 jaar en twijfel je, of wij je kunnen helpen op ons online fitness platform? Neem contact op.

Wanneer je je inschrijft krijg je een intake formulier. Als je deze hebt ingevuld plannen we nog dezelfde dag een kickstart gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen wij jou leren kennen en nog aanvullende vragen stellen over het intake formulier. 

Vervolgens wordt er een afspraak ingepland binnen 24 uur met jouw persoonlijke coach om je trainingsprogramma en voedingsadvies volledig door te nemen (je bent dus al na twee dagen aan het trainen met je coach). Als je vervolgens begonnen bent aan jouw fitnessreis met ons, kan je elke dag tussen 09:00 uur en 21:00 uur contact opnemen, waarbij ons streven is om binnen twee uur te reageren. Zo kan jouw programma constant aangepast worden en verlies je nooit de motivatie! Elke twee weken plant jouw coach een evaluatie gesprek in om je voortgang te bewaken.

Je kan kiezen tussen de vier diensten die wij leveren: 

Trainingscoaching; Volledige trainingsprogramma’s, afgestemd op jouw individuele doelen. Je kan gebruik maken van onze whatsapp service om vragen te stellen aan je coach en krijgt toegang tot onze app. 

Voedingscoaching; Volledige voedingsprogramma’s, afgestemd op jouw individuele doelen. Je kan gebruik maken van onze whatsapp service om vragen te stellen aan je coach en krijgt toegang tot onze app. 

Premium coaching; Trainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je kan gebruik maken van onze whatsapp service om vragen te stellen aan je coach en krijgt toegang tot onze app. 

Premium coaching + PT op locatieTrainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je kan gebruik maken van onze whatsapp service om vragen te stellen aan je coach en krijgt toegang tot onze app. Hiernaast krijg je 1 op 1 persoonlijke training op één van de locatie van sportschool FIT2GO. Je kan het aantal uren per week kiezen dat je fysiek getraind wilt word. 

Klik hier om te beginnen

Voor een optimaal fitness resultaat hebben we een communicatie beleid met een responstijd van maximaal twee uur. Omdat elke coach maximaal tien sporters begeleidt, gaat het vaak natuurlijk veel sneller. Ze hebben alle ruimte om jou te helpen. Stuur dus een appje als je een oefening moeilijk vind, of als je een aanpassing in jouw programma wilt. We komen dan zo snel mogelijk met een uitleg, of oplossing voor je. 

Wij zitten nog in de opstart fase, dus kiezen kan helaas nog niet. Als jij je intake hebt ingevuld word je aan de coach gekoppeld die het beste bij jou past. We kiezen een coach voor jou die ervaring heeft met jouw fitnessdoel. Onze specialisaties zijn dan ook erg gevarieerd, kijk maar is naar onze coaches.

Wij gaan geen clichés ophangen en zeggen dat wij een maximaal resultaat bij jou behalen. Wij kunnen echter wel zeggen dat wij er alles aan zullen doen om dit te bereiken. Iedere sporters is namelijk anders en iedereen bewandeld zijn eigen fitness pad.

Jazeker! Onze specialiteit liggen natuurlijk binnen de fitness, maar fitness helpt erbij om beter te worden in de sport die jij beoefend.

De betalingen doe jij per maand. Je zit dus nergens aan vast en kan altijd stoppen wanneer je dat wilt. Betalingen worden in de loop van de tijd wel eens vergeten. Gebeurt dat bij jou? Geen enkel probleem, wij helpen je even herinneren. 

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding