Personal training

Wij leren je hoe leuk fitness kan zijn!

Personal Training

Personal Training

Jorgos Mavromatis

Wat wij doen

Wij hebben samen al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van personal training, bootcamps en techniek training. Door de passie die wij als trainers hebben voor ons vak, zijn wij er bijzonder goed in om dit over te brengen op onze sporters! Wij streven er dan ook naar om de levenskwaliteit van onze sporters te verbeteren, door trainingen op maat te maken en de juiste voedingspatronen te vinden. 

Of je nou wilt afvallen, fit wil worden, of spiermassa wilt opbouwen, wij kunnen iedereen helpen. Wij laten je zien hoe leuk fitness kan zijn!

Vul hier de intake in en krijg een gratis advies.

 

Resultaten

100+

getrainde sporters

100+

Tevreden Sporters

4

Locaties 

50+

Jaren ervaring bij elkaar

contact

EMAIL

Info@my-fitcoach.com

TELEFOON

+316 49763711

Vragen?

Neem direct contact op!

Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 – 21:00

EMAIL

Info@my-fitcoach.com

TELEFOON

+316 49763711

Adress: Meidoornweg 232, Badhoevedorp, 1171KE

My-fitcoach

Hulp nodig?

My-Fitcoach is er voor iedereen die ernaar streeft om zichzelf beter te maken. Wij vinden het namelijk leuk om onze passie over te dragen op ieder individu. Dus ben jij boven de 16 jaar en twijfel je, of wij je kunnen helpen op ons online fitness platform? Neem contact op.

Samen met jouw inschrijving vul jij het intake formulier in. Als je deze hebt ingevuld plannen we nog dezelfde dag een kickstart gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen wij jou leren kennen en nog aanvullende vragen stellen over het intake formulier. 

Vervolgens wordt er een afspraak ingepland binnen 24 uur met jouw persoonlijke coach om je trainingsprogramma en voedingsadvies volledig door te nemen (je bent dus al na twee dagen aan het trainen met je coach). Als je vervolgens begonnen bent aan jouw fitnessreis met ons, kan je elke dag tussen 09:00 uur en 21:00 uur contact opnemen, waarbij ons streven is om binnen twee uur te reageren. Zo kan jouw programma constant aangepast worden en verlies je nooit de motivatie! Elke twee weken plant jouw coach een evaluatie gesprek in om je voortgang te bewaken.

Je kan kiezen tussen de drie diensten die wij leveren: 

TrainingsCoaching; Volledige trainingsprogramma’s, afgestemd op jouw individuele doelen. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. 

PremiumCoaching; Trainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. 

– PT op locatie & PremiumCoachingTrainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. Hiernaast krijg je 1 op 1 persoonlijke training op één van de locaties, van de sportschool FIT2GO. Je kan het aantal uren per week kiezen dat je fysiek getraind wilt word. 

Klik hier om te beginnen

Voor een optimaal fitness resultaat hebben we een communicatie beleid met een responstijd van maximaal twee uur. Omdat elke coach maximaal tien sporters begeleidt, gaat het vaak natuurlijk veel sneller. Ze hebben alle ruimte om jou te helpen. Stuur dus een appje als je een oefening moeilijk vind, of als je een aanpassing in jouw programma wilt. We komen dan zo snel mogelijk met een uitleg, of oplossing voor je. 

Wij zitten nog in de opstart fase, dus kiezen kan helaas nog niet. Als jij je intake hebt ingevuld word je aan de coach gekoppeld die het beste bij jou past. We kiezen een coach voor jou die ervaring heeft met jouw fitnessdoel. Onze specialisaties zijn dan ook erg gevarieerd, kijk maar is naar onze coaches.

Wij gaan geen clichés ophangen en zeggen dat wij een maximaal resultaat bij jou behalen. Wij kunnen echter wel zeggen dat wij er alles aan zullen doen om dit te bereiken. Iedere sporters is namelijk anders en iedereen bewandeld zijn eigen fitness pad. Wel kunnen wij vertellen dat we jaren ervaring hebben met het trainen van mensen en dat we veel goeie resultaten hebben behaald. 

Jazeker! Onze specialiteit liggen natuurlijk binnen de fitness, maar fitness helpt erbij om beter te worden in de sport die jij beoefend.

Je doet altijd een eenmalige betaling. Je zit dus nergens aan vast en kan altijd stoppen wanneer je dat wilt. Als jij langer begeleiding wilt, kan het zijn dat je wel eens een betaling vergeet. Gebeurt dat bij jou? Geen enkel probleem, wij helpen je even herinneren. 

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding