ONZE PERSOONLIJKE COACHING AAN JOU.

persoonlijke coaching in fitness

WIJ HELPEN JE VERDER! - persoonlijke coaching in fitness

“Ik zit vast in mijn trainingsprogramma”, “Het lukt me niet om een plateau te doorbreken”, “Ik heb hulp nodig met mijn voeding”, “waarom zakt mijn motivatie weg?”. Dit kunnen vragen zijn die jij jezelf stelt in de sportschool. Wij lossen deze vragen op met onze persoonlijke coaching in fitness. 

Dat doen we op een simpele manier: wij hebben de ervaring, kennis en mindset in huis! Wij selecteren onze coaches namelijk op basis van jaren ervaring en vooropleiding. Hiernaast vinden onze coaches het leuk om hun passie over te dragen op andere, dus jij kan rekenen op daadwerkelijk resultaat! Dat is onze persoonlijke coaching in fitness.

Wij maken op basis van een uitgebreide intake een trainingsprogramma dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Zo weet je dat je met een onderbouwde training in de sportschool traint. Door de constructie van ons team, wordt jij altijd gekoppeld aan de coach die het beste bij jou past. De specialisaties van onze coaches zijn namelijk enorm gevarieerd. Klik hier en neem een kijkje naar al onze coachesOf bekijk onze app. 

My-fitcoach

De toekomst van begeleiding in de fitness

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding