Online coaching in de fitness

Voor iedereen, Altijd en Overal!

Training voeding
online begeleiding

Voel jij je nog niet thuis in de fitness, of heb je geen toegang tot goede begeleiding?

Dat is totaal niet raar! Veel mensen hebben dit probleem. Een gebrek aan ervaring, kennis en motivatie kunnen hier oorzaken van zijn. Wat heb je nodig? Ondersteuning bij training, voeding en online begeleiding. Binnen My-Fitcoach krijg je toegang tot dagelijkse online begeleiding door een persoonlijke coach, via je telefoon. Ook kan je gebruik maken van onze 1 op 1 personal training op één van de locaties van FIT2GO. 

Bij My-Fitcoach word je begeleid door een persoonlijke coach via onze app & WhatsApp. Hierdoor kan je elke dag vragen stellen, kan je je training & voeding snel laten aanpassen en nog steeds trainen waar & wanneer jij dat wilt. Ook kunnen de coaches jouw persoonlijke trainingsprogramma haarfijn uitleggen door hun eigen technieken & adviezen in te sturen via een filmpjes. Je krijgt natuurlijk ook feedback op deze manier. Een personal trainer in je broekzak dus! Bekijk onze coaches…

Al onze schema’s en adviezen worden samengesteld door ons hechte team. Voordat jij dat duwtje in de rug nodig hebt, staat jouw FitCoach al voor je klaar. – Training Voeding Online Begeleiding.

GEEN VRAAG IS TE GEK!

Jouw toekomstige Trainingen

Online begeleiding | Altijd & overal

Spiermassa

Opbouwen

Online begeleiding | Altijd & overal

Vet

Verbranden

Online begeleiding | Altijd & overal

Buiten & Thuis

Trainen

Wij waarborgen kwaliteit

training voeding online begeleiding

Trainings-Coaching

Schema’s, Technieken & Mindset. Met jouw persoonlijke Coach werk je naar jouw ultieme doel!

Online fitness platform

Voedings-coaching

Eetgedrag, advies & kennis. Met jouw persoonlijke coach leer jij hoe je jouw eetpatroon moet aanpassen op je training. 

training voeding online begeleiding

Jouw ontwikkeling

Wij streven naar de ontwikkeling van mensen die passie hebben voor Fitness. Werkzaam in de fitness, of sportend in de fitness, iedereen heeft recht op meer kennis en een gelukkiger leven. 

Onze sporters

Ik was aan het trainen om gespierder en sterker te worden, maar ik had geen idee of ik de goede oefeningen deed. Marciano hielp mij met een gestructureerd schema en advies over mijn eetgedrag. Ik heb ook mijn techniek verbetert door filmpjes die hij stuurde van oefeningen die hij voordeed. Ik ben nu 4 kilo in spiermassa aangekomen & mijn vetpercentage is afgenomen!!!
Daniel Buijs
Student
Dit zijn coaches die weten waar ze over praten. Geen suffe personal trainer die een uurtje naast je staat en waar je de rest van de week niks van hoort. Volgende week m'n derde evaluatie, ik verwacht weer verbetering!
Andy Valkhof
Logistiek medewerker
Heb altijd al een duwtje in de rug nodig gehad op het gebied van fitness. Mijn Coach heeft me hier super mee geholpen, hij zorgde dat ik binnen drie kwartier klaar was met mijn training en dat ik een hoop vet heb verbrand. Het enige wat ik nodig had: training voeding online begeleiding. Bedankt Jorgos!
Evy van der Klei
Marketeer

Bereik je ultieme doel 

contact

EMAIL

Info@my-fitcoach.com

TELEFOON

+316 49763711

Vragen?

Neem direct contact op!

Schroom niet om ons te mailen of een belletje te geven

Adress: Meidoornweg 232, Badhoevedorp, 1171KE

My-fitcoach

Hulp nodig?

My-Fitcoach is er voor iedereen die ernaar streeft om zichzelf beter te maken. Wij vinden het namelijk leuk om onze passie over te dragen op ieder individu. Dus ben jij boven de 16 jaar en twijfel je, of wij je kunnen helpen op ons online fitness platform? Neem contact op.

Samen met jouw inschrijving vul jij het intake formulier in. Als je deze hebt ingevuld plannen we nog dezelfde dag een kickstart gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen wij jou leren kennen en nog aanvullende vragen stellen over het intake formulier. 

Vervolgens wordt er een afspraak ingepland binnen 24 uur met jouw persoonlijke coach om je trainingsprogramma en voedingsadvies volledig door te nemen (je bent dus al na twee dagen aan het trainen met je coach). Als je vervolgens begonnen bent aan jouw fitnessreis met ons, kan je elke dag tussen 09:00 uur en 21:00 uur contact opnemen, waarbij ons streven is om binnen twee uur te reageren. Zo kan jouw programma constant aangepast worden en verlies je nooit de motivatie! Elke twee weken plant jouw coach een evaluatie gesprek in om je voortgang te bewaken.

Je kan kiezen tussen de drie diensten die wij leveren: 

TrainingsCoaching; Volledige trainingsprogramma’s, afgestemd op jouw individuele doelen. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. 

PremiumCoaching; Trainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. 

– PT op locatie & PremiumCoachingTrainingscoaching & voedingscoaching gecombineerd. Je hebt dagelijks contact met jouw coach via onze whatsapp & krijgt toegang tot onze fitnessapp. Hiernaast krijg je 1 op 1 persoonlijke training op één van de locaties, van de sportschool FIT2GO. Je kan het aantal uren per week kiezen dat je fysiek getraind wilt word. 

Klik hier om te beginnen

Voor een optimaal fitness resultaat hebben we een communicatie beleid met een responstijd van maximaal twee uur. Omdat elke coach maximaal tien sporters begeleidt, gaat het vaak natuurlijk veel sneller. Ze hebben alle ruimte om jou te helpen. Stuur dus een appje als je een oefening moeilijk vind, of als je een aanpassing in jouw programma wilt. We komen dan zo snel mogelijk met een uitleg, of oplossing voor je. 

Wij zitten nog in de opstart fase, dus kiezen kan helaas nog niet. Als jij je intake hebt ingevuld word je aan de coach gekoppeld die het beste bij jou past. We kiezen een coach voor jou die ervaring heeft met jouw fitnessdoel. Onze specialisaties zijn dan ook erg gevarieerd, kijk maar is naar onze coaches.

Wij gaan geen clichés ophangen en zeggen dat wij een maximaal resultaat bij jou behalen. Wij kunnen echter wel zeggen dat wij er alles aan zullen doen om dit te bereiken. Iedere sporters is namelijk anders en iedereen bewandeld zijn eigen fitness pad. Wel kunnen wij vertellen dat we jaren ervaring hebben met het trainen van mensen en dat we veel goeie resultaten hebben behaald. 

Jazeker! Onze specialiteit liggen natuurlijk binnen de fitness, maar fitness helpt erbij om beter te worden in de sport die jij beoefend.

Je doet altijd een eenmalige betaling. Je zit dus nergens aan vast en kan altijd stoppen wanneer je dat wilt. Als jij langer begeleiding wilt, kan het zijn dat je wel eens een betaling vergeet. Gebeurt dat bij jou? Geen enkel probleem, wij helpen je even herinneren. 

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding