Hoe helpen wij jou met je voeding?

Voeding is onlosmakelijk van fitness

‘Voeding coaching fitness’. Het is een feit dat voeding een enorme impact heeft op het behalen van je doel als je met fitness bezig bent. Een slecht dieet valt namelijk niet weg te trainen. Het kan uren duren om een paar honderd calorieën te verbranden, terwijl het drie minuten duurt om ze er weer aan te eten. 

Macronutriënten zijn de voedingsstoffen die voor energie in je lichaam zorgen. Je hebt ze dus nodig bij alles wat je doet (ook slapen). Ze zijn onderverdeeld in eiwitten, koolhydraten en vetten. Eiwitten vormen de bouwstenen van je lichaam. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om spieren op te bouwen. Koolhydraten zijn voornamelijk de energieleveranciers van je lichaam en die kunnen weer onderverdeeld worden in verschillende soorten. Vetten hebben vaak een slechte naam bij sporters, maar hier weten we gelukkig dat ze niet overbodig zijn! Gezonde vetten bouwen namelijk essentiële cellen in het lichaam op.

Bij My-Fitcoach helpen we je kijken naar de essentie van voeding, de impact die voeding heeft op het lichaam tijdens een training (fitness) en hoe voeding kan helpen om jou doel te bereiken (coaching). Elk individu heeft namelijk een andere behoefte aan calorieën en macronutriënten. Als wij een voedingsprogramma voor jou samenstellen doen we dit aan de hand van enorm veel factoren. Wij proberen jou de kennis van voeding mee te geven en te zorgen dat jij de verantwoordelijkheid in handen leert neem. 

My-fitcoach

De toekomst van begeleiding in de fitness

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding