Werken in de fitness als HEADCOACH

Headcoach worden bij my-fitcoach

Werken in de fitness als HEADCOACH

Ben jij nu al een tijdje werkzaam in de fitness, erg goed in wat je doet en heb je het idee dat je wil groeien? Word Headcoach bij My-Fitcoach! Je begeleidt een team van Coaches die op hun beurt sporters begeleiden, om hun doelen te bereiken. Jij leert de coaches hoe ze individuele trainingsprogramma’s & voedingsadviezen samenstellen voor hun sporters. Hiernaast houd jij toezicht op de kwaliteit van de service die de Coaches geven. 

Onze Headcoaches zijn ervaren in de fitness. Ongeacht jouw specialiteit, je bent minimaal 3 jaar werkzaam binnen het beroepenveld en weet hoe je sporters moet begeleiden. Hiernaast heb je de nodige certificaten/diploma’s binnen jouw tak van fitness.

Dit is jouw kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van management & strategie binnen de fitness. Ook kan je jouw klantgroep uitbreiden en ben je niet meer locatie-gebonden. Kom bij ons werken in de fitness als headcoach en solliciteer, of bekijk de app.

Strategie

Begeleid Coaches

Als HeadCoach begeleid je Coaches om sporters te trainen. Je ondersteunt op het gebied van training, voeding & mindset vanuit je eigen visie! 

Management

Stuur je eigen team aan

Je leert een team van 10 coaches aansturen & je bent verantwoordelijk voor hoogwaardige service van My-Fitcoach. 

Vragen?

Neem direct contact op!

Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 – 21:00

EMAIL

Info@my-fitcoach.com

TELEFOON

+316 49763711

Adress: Meidoornweg 232, Badhoevedorp, 1171KE

Kickstart Korting

Training-Voeding-Fitnessbegeleiding